Bemutatjuk kottakiadó partnereinket:

Az amerikai Hal Leonard Corporation és európai vállalata, a Hal Leonard Europe a világ legnagyobb kottakiadó és -terjesztő vállalatcsoportja. Saját kiadványaik elsősorban könnyűzenei albumok (pop, rock, jazz), hangszeriskolák, big-bandra készült hangszerelések, filmzenék, világi és szakrális kórusművek, fúvószenekari darabok.

Az elmúlt években más kiadók felvásárlásával, illetve katalógusaik kizárólagos terjesztésével repertoárjukat kibővítettek klasszikus és kortárszenei művekkel, előadási darabokkal, pedagógiai anyagokkal. Kínálatukban ma már több százezer kottakiadvány szerepel, mások mellett az 

Alphonse Leduc, Anglo Music, Berklee Press, Bosworth, Carisch, Chester Music, De Haske, Editions Durand, Editions Salabert,

Max Eschig, Mitropa Music, Music Sales, Novello, Real Musical, Rhinegold Education, Ricordi, 

Schirmer, Wilhelm Hansen, Wise Music kiadóktól.

2023 januárjától az Editio Musica Budapest Zeneműkiadó a Hal Leonard kizárólagos forgalmazója lett a Kárpát-medencei régióban, így a fenti hatalmas kínálathoz a magyar vásárlók is könnyen hozzáférhetnek.

Az alábbiakban kiemelünk néhány keresett kiadványcsoportot. A teljes választékot megtalálják a részletes keresés oldalon.

Hal Leonard - John Thompson's Piano Courses
Hal Leonard - filmzene
Hal Leonard Choral Music
Newsletter

Sign up to our e-mail newsletter and receive up-to-date information about new product releases and special offers.